create a web page
Mobirise

Hatékony prevenció csak a háziorvosok aktív közreműködésével képzelhető el

Mért paramétereken alapuló egyéni kockázat bemutatása jobb páciens együttműködést eredményez, mint a statisztikán alapuló kommunikáció. Ismerje meg korszerű eszközkínálatunkat és a prevencióval kapcsolatos anyagainkat.

Mobirise

24 órás vérnyomásmérés

A CBPM készülék a megszokott ABPM funkciók mellett egy különleges paramétert, a centrális nyomást is monitorozza. Ez olyan fontos többlet információ, amellyel a páciens állapota pontosabban mérhető fel és a vérnyomás csökkentő terápia is hatékonyabbá tehető. 

Mobirise

Biocare EKG Holter 

3 vagy 12 csatornás változatban, kiértékelő programmal. Kedvező ár/érték arány.


Mobirise

Vérnyomásmérő 

Klinikailag validált vérnyomásmérő bluetooth kapcsolattal iHealth MyVital alkalmazáshoz vagy otthoni naplózáshoz.

Mobirise

Hosszú távú együttműködés

Partnereinkkel évtizedes együttműködésre törekszünk. Ennek alapja a korszerű, megbízható műszerválaszték, a hozzáértő támogatás. Eszközparkunkat és szolgáltatásainkat ennek tükrében alakítjuk ki.

Mobirise

i Health - Cardiolab
boka-kar index  mérő készülék applikációval

Az iHealth rendszer több telmedicinális diagnosztikai eszköz integrációját valósítja meg. A rendszerben vérnyomás és vérukor mérő, mérleg, pulzoximéter és egyéb eszközök találhatók. A mérési eredmények egy alkalmazásban követhetők és elemezhetőek.

Mobirise

Boka-kar index mérése Arteriográffal

ABI mérést az Arteriográffal is el lehet végezni. Ugyanakkor az Arteriográf olyan további paramétereket is szolgáltat az artériás rendszer állapotáról, amelyek a statisztikai módszerekhez képest az egyéni kockázatot pontosabban mutatják be, így jobb beteg együttműködést eredményeznek.