website design templates
Mobirise

Márkaszervíz

A kiváló minőségű és megbízható termékek gondtalan működtetéséhez márkaszervíz szolgáltatást biztosítunk. Foduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Mobirise

neoLaser lézer készülékek

A neoLaser egyike a világ vezető cégeinek az orvosi és sebészeti lézerek tervezése és gyártása területén.
Csúcsminőséget és világszínvonalú dizájnt kínálnak, miközben kimagasló teljesítményt, alkalmazhatóságot, felxibilitást és modularitást kínálnak kedvező áron.

Mobirise

SIGMA laboratóriumi centrifugák

A SIGMA laboratóriumi centrifugák harminc éve vannak jelen a magyar intézményekben. Kiváló minőségük, megbízhatóságuk, széles termékpalettájuk és márkaszervizünk együttese biztosítja elégedett és lojális felhasználói körünket.

Mobirise

Arteriográf készülékcsalád

Szabadalmaztatott mérési módszere lehetővé teszi az aorta nyomásgörbe noninvazív regisztrálását. A görbén elvégzett pulzushullám analízis több, az artériás érrendszer állapotát jellemző fontos paraméter megállapítását teszi lehetővé. Ez pontosabb egyéni rizikó megállapítást, jobb páciens együttműködést eredményez.

Mobirise

Core-Ray monitor tartozékok

Teljes páciens monitor tartozék rendszer a legismertebb gyártók készülékeihez. Garantált minőség-kedvező ár/érték arány.

Mobirise

Zensor- pitvarfibrilláció monitorozó telemedicinális rendszer

A készülék két hétig képes az EKG, a légzés, a mozgás és eseménygomb monitorozására a beteg otthonából. Az adatokat mobil mifi kapcsolaton keresztül küldi a szerverre, ahol bármikor ellenőrizhető és feldolgozható

Háziorvosoknak ajánlott diagnosztikai eszközök

A Három generációval az egészségért program keretében egyes diagnosztikai eszközök beszerzése költségként elszámolható:

1. Boka-kar index mérésére alkalmas eszköz
2. 24-órás ABPM, vérnyomás mérésre alkalmas eszköz
3. 10 (betegnek) kiadható digitális vérnyomásmérő,
10 kiadható digitális vércukormérő
4. 1 telemedicinára alkalmas spirométer
5. 1 telemedicinára alkalmas EKG készülék 
6. Praxisonként 1 kilégzett levegő CO mérő
7. Holter EKG eszköz
8. új eszközök és gépek kezelésének betanítása

Az eszközök kiválasztásánál figyelembe kell venni a szakmai programban meghatározott célkitűzéseket és szükséges tevékenységeket.

Néhány alkalmas eszközt az alábbiakban ajánlunk figyelmükbe:

Mobirise

Hosszú távú együttműködés

Partnereinkkel évtizedes együttműködésre törekszünk. Ennek alapja a korszerű, megbízható műszerválaszték, a hozzáértő támogatás. Eszközparkunkat és szolgáltatásainkat ennek tükrében alakítjuk ki.


Mobirise

i Health - Cardiolab
boka-kar index  mérő készülék applikációval

Az iHealth rendszer több telmedicinális diagnosztikai eszköz integrációját valósítja meg. A rendszerben vérnyomás és vérukor mérő, mérleg, pulzoximéter és egyéb eszközök találhatók. A mérési eredmények egy alkalmazásban követhetők és elemezhetőek.

Mobirise

Boka-kar index mérése Arteriográffal

ABI mérést az Arteriográffal is el lehet végezni. Ugyanakkor az Arteriográf olyan további paramétereket is szolgáltat az artériás rendszer állapotáról, amelyek a statisztikai módszerekhez képest az egyéni kockázatot pontosabban mutatják be, így jobb beteg együttműködést eredményeznek.        


                

Mobirise

24 órás vérnyomásmérés

A CBPM készülék a megszokott ABPM funkciók mellett egy különleges paramétert, a centrális nyomást is monitorozza. Ez olyan fontos többlet információ, amellyel a páciens állapota pontosabban mérhető fel és a vérnyomás csökkentő terápia is hatékonyabbá tehető. 

Mobirise

Biocare EKG Holter 

3 vagy 12 csatornás változatban, kiértékelő programmal. Kedvező ár/érték arány.


Mobirise

Vérnyomásmérő 

Klinikailag validált vérnyomásmérő bluetooth kapcsolattal iHealth MyVital alkalmazáshoz vagy otthoni naplózáshoz.

Mobirise

Vércukormérő

Egyéb alternatívák mellett javasolható a klinikailag validált vérukormérő bluetooth kapcsolattal iHealth MyVital alkalmazáshoz vagy otthoni naplózáshoz.

Mobirise

Zensor - folyamatos pitvarfibrilláció monitorozó készülék telemedicinális megoldásban

A  készülék akár két hétig képes az EKG, a légzés, a mozgás és eseménygomb monitorozására a beteg otthonából. Az adatokat mobil mifi kapcsolaton keresztül küldi a szerverre, ahol bármikor ellenőrizhető és feldolgozható.

Mobirise

További készülékek

Készülék kínálatunkat folyamatosan bővítjük.